Tehokasta näkyvyyttä kankaalla

YLEISTÄ KANKAISTA
Kankaat ovat erinomainen tapa tehostaa näkyvyyttä. Suuri kuvapinta pääsee parhaiten esille sijoitettuna seinälle, sillankaiteeseen, messuseinään, tipustettuna tai vaikka tolppien väliin asennettuna. Kangas on oikealla asennuksella kustannustehokas väline markkinointiin. Paksuimmat vinyylit voit jopa ruuvata suoraan pintaan kiiinni.

JÄLKIKÄSITTELY
Jälkikäsittelyt valitaan aina tarpeen mukaisesti. Kangas on mahdollista saada mm. purjelenkeillä, Velcro -tarranauhalla, kanttauksilla, vahvikkeilla, narukujilla, profiilikiinnityksellä tai ihan vaan lämpöleikata purkautumisen estämiseksi tarpeesi mukaan.

MATERIAALIT
Materiaali valitaan aina käyttökohteen- ja tarkoituksen mukaan.  Materiaaleina voidaan käyttää polyesterikankaita, reikäpressua, umpipressua, valoa läpäisemätöntäpressua tai lippuneulosta. Vaihtoehtoja materiaaleille on runsaasti.

Banderolleilla näyt isosti ja tehokkaasti ulkona. Kevyt Beach flag -kangas sekä lippuneulos soveltuvat loistavasti sekä kesäiseen ulkomarkkinointiin kuin myös sisätilojen somistukseen. Edullinen mainospanostus on tulostaa pihan lipputankoon yrityksesi lippu lippuneuloksesta. Sisätiloihin tuo tehokasta näkyvyyttä sisustus-ja somistekankaat. 

Kankaalle painetun mainonnan hyötyjä on kustannustehokkuuden lisäksi myös lukuisat vaihtoehdot koossa, materiaaleissa sekä kiinnitysvaihtoehdoissa.

OPTIMAALISET RULLAKOOT
Saumattoman lopputuloksen ja materiaalihukan minimoimiseksi alla suuntaa antavat rullakoot eri tulostusmenetelmille.

Sublimaatio 3000mm
Liuotin 3000mm
UV 5000mm

KESTÄVYYS
Tuulen kestävyys on ulkokäyttöön suunnitelluissa kankaissa on hyvä ja ne eivät repeydy helposti. Pidempiaikaiseen ulkomainontaan esim. talon seinämälle soveltuu parhaiten reikä- tai umpivinyyli mikä kestää myös talvisia olosuhteita hyvin ja sekä UV-kesto on paras.

PALOLUOKITUS
Pääsääntöisesti kaikkiin ulko- ja sisätiloihin käytettäville kankaille löytyy paloluokitus. B1 -paloluokitus vaaditaan mm. Euroopan ja Suomen messukeskuksissa.

Asiantuntijamme opastavat mielellään kankaan valinnassa käyttökohteeseesi. Kyselyt +35810 470 9700.